If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А надеждно ли е в Ebay да купуваш??? Каква ми е гаранцията, че ще ми го доставят? Само да им преведа парите и после да го ям...
бат ако на ибей не вярваш, как си купуваш краставици от пазара? мисля, че вероятността да те измамят в кварталния е далеч по-голяма.
Истината за ибей е друга - ТЕ не ни вярват. И ги разбирам.
Но темата ти почна за помпа за централното и турбина, минахме през еднозоновия и стигнахме до поръчка на части от ибей. Има правило на форума третиращо твоя случай.
1.7 Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.
Разбирам, ама просто и това със Ebay си е свързано със закупуването на помпата и се води част от темата, а колкото до климатроника и другите неща просто не виждах смисъл да тъпча форума с нови и нови теми за всяка отделна дреболия.
Разбирам, ама просто и това със Ebay си е свързано със закупуването на помпата и се води част от темата, а колкото до климатроника и другите неща просто не виждах смисъл да тъпча форума с нови и нови теми за всяка отделна дреболия.
нищо лично бат. колкото до закупуване онлайн аз съм скептичен по друга причина - мисля, че всичко може да се намери и в Бг.
а за климатроника - търгашите са или малоумни или педерасти - в повечето случаи комбинация от двете. се едно ако не те бяха излъгали, че е с двузонов нямаше да я купиш ... колата си има достатъчно достойнства.
дано да стегнеш всичко бързо и да и се наслаждаваш дълго!!!
Добре де, ама как се наглася друга температура за този до мен, който е примерно...имам копчета само за увеличаване и намаляване на температура, колко силно да ми духа, икономичен режим, варианти да духа на лице, крака и тн.и една извита стрелка дето незнам за какво служи.
няма икономичен режим Екон включва и изключва компресора! 3 месеца го изучавах тоз климатик, че щях да се удуша през лятото
Добре де, ама как се наглася друга температура за този до мен, който е примерно...имам копчета само за увеличаване и намаляване на температура, колко силно да ми духа, икономичен режим, варианти да духа на лице, крака и тн.и една извита стрелка дето незнам за какво служи.
Извитата стрелка служи да не дишаш това, което излиза от ауспуха на тоя пред теб, когато си в задръстване. А "екон" наистина е за изключване на компресора на климатика. През пролетта и есента ако навън е 20 градуса, а ти си нагласил на 19 градуса, нема нужда от компресора да ти охлажда.
Comment